Hej alla läsare. Först och främst ber vi om ursäkt för det långa avbrottet i våra nyhetssändningar och publikationer. Tyvärr upptäckte vi förra året en enorm brist i vår ledning som gjorde att vår institution behövde stänga ner tillfälligt. Anledningen bakom detta var att ledningen tog dåliga beslut, och, ja, helt ärligt var ledningen livsfarlig. Vi upplevde nämligen historiens värsta strömavbrott sedan 1920 - året då elen upptäcktes - och otroligt nog var vi utan elektrisk energi under 11 månader, och när vi tillslut fick en ny ledning kontaktade vi El:on som berättade att våra rättigheter hade dragits in eftersom vi hade betalat fakturorna till El:off och inte det korrekta företaget El:on. Anledningarna till detta var oförklarliga.

Till detta hör att vi, under fredagen, planerade att fira att vi åter skulle bidra till nyhetssändningarna i Sverige. Frågan var bara hur vi skulle göra detta utan en ledning. Våra mest avancerade forskare fick ofrivilligt arbeta 24 timmar om dygnet, dygnet runt i 24 timmar, för att hitta en ny ledning som passade. Tyvärr var deras arbete förgäves, och de gick obetalda hem. Det var nämligen så att vår förra ledare hade dragit med sig hela nyhetsbyrån i fallet och störtat totalt. För andra arbetare betydde detta inget. Jag är glad att detta är över nu.

Nu, glada skrattare, tittar vi framåt med nya ledningar och ser med förundran på den tid vi kommer att ha. Vi ser fram emot att dela med oss, och ni är som vanligt alltid varma i kläderna i våra nyheter. Detta beror på att våra skribenter inte längre har förändrats på nydanande sätt.