Hej på alaa glada och inte mennisjor. Nu börjaar dett nerma sig den svarta fredaggen och flok står som galna på alla. Unnder 1 (1) hlet år har fålck varit vängtansfula och irviga på att dena fre-dag skalle komma, och nu hör ni, är dne entliggen här: Blak Freidei!! Ävne de anndra lenderna har inte annars den svarta vekkan, som är vanlit i buttikerna. Butiter har änkliga ärbjuddaden för alla i des storlek, och dealsen äro ikke men annars än vansinnligt lågare. Håll ut-schik efter de bästa er bjudandena frö att ni ska kuna få de bessta dealarna för att kapa de besta prylarrna och vidare.

För alla här i norra Sunnderström är deta en ennu specel dag för hrä var det gifter mål idag på dagen, men iggen bryr sej riktikt om detta då det är svart-dag idag fredag.
Nedann ser nij vårat reportager Hungdir Gretsson-Lög som reporterar direkt från live i där natt på kön.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=8kiO8NeNqqU

Nu aslöjvar vi de besta dealarna för er ecksklusift som leser skrattat.se, koppera rabatkodderna nedan och klistra för at få dessa fankastiska ärbjudandena. För en schans att vinna ett Black-Friday-kvito, svara på frågan längst ner, det knaske är juts DU som viner!
Vi önksar er god söm, bra svart-fredag, många daelsar, och som vanligt: Många Kvellar.

Rabattkoder till Black Friday:

70% på alla produkkter: BlakFrayday18
Up till 50% på utvalda saker: SweBalckFriday17
Mer än 60% på allah Jeanns på kläädbutiker: BlakkWeek18
20% extra rabatt på elektronikjätten: JetteFrajdei18
2% rabatt på Phone-Brains exklusiva telefoner: Phone-BrainBF18