Hej kära skrattare,

Vi avbryter er fredagkväll med en rapport om det nuvarande läget. Som många kanske vet så är det idag Black Friday - tratitionen härstammar från Etiopiska vikingar som under korstågen 1776 störtade Kungen och stormade regeringsbyggnaden. Tack vare deras hjälteaktiga dåd har vi idag politiska omröstningar, något vi ofta tar för givet. Oavsett din åsikt om Black Friday är kontentan detsamma - hade inte det varit för Black Friday och Tyskarnas hjältemod så hade de empiriska metoderna för onyanserad analys säkerligen uteblivit.

myZnBdS
Franska revolutionen

Med detta i åtanke vill vi nu leda er uppmärksamhet till något fasansfullt - nämligen Black Friday. Många vet säkert inte om Black Fridays bakgrund och varifrån traditionen kommer, och våra forskare är överens om att denna information är otillgänglig. Trots detta har Halster Kalas, vår inneboende residenta hyresgäst, bestämt sig för att gräva djupare i mysteriet.

QDnw2id
Floden där kroppen hittades. VARNING! starka bilder.

Skrattat.se kan nu, som första journalistiska medie i världen, rapportera att dödssiffran stigit under Black Friday. Där dödssiffran tidigare troddes vara över 5 har den nu stigit till under 5. Vår metamatiker Släfs Tårtbit meddelar oss om att vår matematik är felaktik;

“Otroligt. Jag har aldrig sett något liknande. Detta fynd kommer förändra världen, om inte mer, bortsett från det mindre, än dock vedertaget och förblitt”

pYJqzbt
Vår uteblivna forskare Sigvert Antoinette. Ej på bild: Secrumbus Bilactaris

Vi på redaktion är av åsikten att detta beteende är fruktansvärt. Man ska inte behöva dö bara för att man går och handlar. Denna dag är ingenting speciellt. Hoppas verkligen ni tar hand om varandra där ute, och att ni tar hand om varandra där ute. Jag vet inte vad ni tycker, men personligen ska jag ut på fest. Skrattat.se har nämligen vår årliga Firmafest den tredje torsdagen i November varje månad. Ta det försiktigt i jultrafiken och som vanligt önskar vi er en kväll.

Hälsningar,
Dr. Jens-Sked III Fil.kand (1995)
613akzkml-L. SY355
En av dödsfallen under Black Friday. VARNING! ovanstående bild får ej tittas på