Godmorgon alla läsare.

Som ni kanske vet så innehåller denna vecka ett väldigt stort evenemang. Detta evenemang kallas i folkmun för Eurovision Song Contest. I folkmun översätts detta till Europa Syn Sång Ifrågasätta. Vi på skrattats lingvistiska departement försöker fortfarande lista ut exakt vad detta betyder, och vi återkommer med en djupare analys vid ett senare tillfälle. Hur som helst, tillbaka till kvällens ämne.
Eurovision Song Contest, eller ESS som vi från och med nu kommer förkorta tävlingen, startades 1995 av Robert Gustafsson, en av Sveriges mest kända teaterföreställningar. Han hade tröttnat på tävlingens uppstyrda natur och ville ha något friare; något där han kunde få utlopp för sina innersta begär. Dessa begär är klassade som militära avfallsämnen (Uran 255, fjärde isotop). Vi rekommenderar att ämnena hanteras varsamt, eftersom de kan orsaka allvarliga frätskador.
Hur som helst, till baka till kvällens ämne. ESS blev snabbt en succé, och Robert kunde nu flytta tillbaka till Hemstad. Han hade tidigare blivit landsförvisad av oklara skäl. Hur som helst, tillbaka till kvällen ämne.
Vid detta lag kanske ni undrar vilken den kontroversiella akten i tävlingen är. Våra forskare jobbar just nu dygnet runt för att ta reda på vilken akt som refereras till. Vi hoppas att ni som läser inte är besvikna av att vi inte tänker reda ut den kontroversiella musikakten, men för att göra slaget mildare har vi beslutat att bifoga en annan trevlig akt från Musiktävlingen MeuroVision Song Contest (ESS)

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=LRlf6j8vEDk

Fortsätt skratta, men glöm inte att skratta.
Hälsningar,
Torvald Gebrenius MD