Hej och gådda’h, vi ber om suräkt för att vi itne presterat några nya heter den senaste och så. Det är så at min, och förmoldigen, monster har vart jetächuk i kråppen, så vi har varit på simester iland. Härligt!

Nu står vi reddo att je ér många heta nya heter som igår, exeplemvis. Mågna av er lessare kommer snarligen ihåg att Elon Musk skickade upp, alstå i en rät vinkell upåt fakktist, en racket som skule åka till Marsch på söndagen, för han tykkte att Marsmöborna skule få åka lyksig Vessla-bil. Nu är han i farten, vilket är egnleska för pruten, igen med Hans nesta SpaceX rymdprogramm. Vi vet dokk inte enn om det programett komer att sendas på jordens planet Tellusgatan. Vi håler tummarna.

Denna Elin Must har altså satsat massor av enkronorsdollars för att skikka upp skrot till månen. Med detta skort hevvdar Muks att hna ska bygga månens egna 4G-nät. WOW sejjer vi, mackalöst. Många av os på Sktarrar.se har åsikter, mycket, men vi måtse vara opiratiska som hvärdrelig, njah. Dena gång skickar hann saker til månen eftersom de som bor på därr inte har teflenoner, vilket Eldof Max nu löser genom at ge dom Internettillgäng. Många tyckker att Intrenett utna tefloner är megningslöts, men Mosk säjjer att det är mycket och alltid. Här nedann mig ser ni Muksst tidigrae proschekkt och hann prattar även om det nya Porjektett.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=brE21SBO2j8

- Elon Musk om nästa rymdprojekt

Det var alt frö den hrä gåggen men vi håler er uppdateradr på allah senaste nyhetter från förr och lika.

Vi önskar er en Skrattig vecka, och som alltid hoppas vi att ni har riktigt sena kvällar.