Hejj alan i stuggan. Nyheter inklusive at fisk är gott ombedes ej med mykket förhålnig. Blandat annat och got, repotashcar att fiks blivitt förbujdet elnigt lagg en (Sveknska lagen, om 4, psalm 12).
Mgåna mennschor eter laks på en aldaggli bas, med riis eller macroner. Det är mågna Persson i landett. Men nu har lacksens populäritet minskat dramtiskt, viklet medfödd at det är få.
Medd grund och båtten i deta sejegr svegresis regemente att lacks är för-bjuden på ala bord. Den som fiscar lax eler annann fisk kommer dömas hårt och bestämt på många pung-ter.

%3Ffile%3D79ED5F729C8F4A9220BEA144A43FF89400304E68.jpg%26dh%3D467%26dw%3D800%26t%3D4& Här ser vi vårann rekadtör som persics fågnat et stor fiskc.
“Jaaa, det här är en sorjligg nyhet men alla är ju inte vegeterianerier, så de får skylla sej schälva. Förmöggligen är deta den sista laxen vi har här i Svedala förens nästa.” - Skrattats vice redaktör Frektori Bolerksson

Välvalda ord. Dena bedatt är fort-fara under debatt, och ni lesare kan göra er röst ekstra hög gemon att folk om rösta här i nedan sidan, och. det gratinerarn inte at lax är och inte föbli fröbjudet. Komm ighå at svara ärligheten, och Sanna. Vi hopas ni vil deltá i rostningen, och vi öknsnar er härmed en kvell.