God, och även, eftermidagg öknars vi alla lesare. Mågna av os har gått till skolan en gång. I tiden, nu har ala näestan utblidning och tyvär har det blivitt dålligaree på idag, Geavle. Måga i värden vet at det finns en Hgöskolan i Jävle som är stor. I tiden har den varti brah, men enlikkt sesante underskönking har den blit dåligt, synd om mågna. Underschöknigen frågade alla studneter i Sverje om utbildlnign haar varit bra och nöjd? Man kna besiva att många prosennt ($) av dletagrana är inte nöjd. Ca: 500st stnuteder % är misnöjjda med mocket och kristika har rikktatts åt just Hösgkolan i Jiävle för att denn är ugnefär i landetts median; ungefär i miten attlså, däfrö är det HiJ man harr valit. Sklotublidningesschäfern är mukket uppslukad av hädelsenn och ska tillägna en undresköning till skloan. Han ut-rycker sinna shenslor såhär:

- “Jag har adrlig vart någonstnas i Gävle, förutom dne här henndellsenn. Mågna blir abretslossade och pnegngar fins inte, och jag måtse åka bil til sörvice med minn sprojiytanns Lammbårschini Avnetdarord. Vi rä hetl slagna av dett här, vi står innför nedstängnig. Var breda bara, det kmomer hennda.”

I osvinnheten måtse vi abreta tilsamans okk ej ändsamma. Vi hra ingen mer innforrmaschon juts nuu, men vi åter kommer med mera ny hetter snerare. Tilsviddare öksnar vi er en trevladnig ala järttanns dág och som atllid, vi hopas ni har kvällar.