I före detta Sovjet har forskare på язык-universitetet nyligen funnit alternativa metoder att forska kring botemedel mot det nygrundade Corona-viruset. Sedan lanseringen i Kina under hösten 2019 har mänskligheten riktat all uppmärksamhet mot att motverka Kinesiska framgångar. I media har människor mer och mer uppmärksammat de kontroversiella konspirationsteorierna som bygger på att viruset överfördes till människan av ren olyckshändelse. Folk tror alltså att Kina faktiskt inte lanserade viruset som en ny produkt som riktades mot den översta eliten som ett sätt att lägga grunden för ett politiskt monopol runtom i världen baserat på ekonomiska nedgångar i utsatta länder.

Många är dock säkra på attsymptomen uppkom av ren händelse som resultat av särskild föda och forskare måste oavsett brottas med svårigheterna som är att stoppa viruset från att spridas. Många har än så länge avlidit i sviterna på Corona Hotel, och siffran växer hela tiden. Nu har forskarna dock kommit fram till nya bekräftade metoder som ska stoppa spridningen. Nya alternativa metoder visar effekt på det som i folkmun kallas CORO:nA 19. Exakt vilka dessa effekter är förblir oklart och man är ännu osäker på om Corona bromsas in av dessa metoder, men forskarna är optimistiska om att lösningar finns som ska avhjälpas av helt nya och bekräftade metoder. Sedan dessa blev bekräftade i mitten av förra veckan har siffran sjunkit chockartat som resultat.

Försiktighetsåtgärder inkluderar att avstå från alla sjukdomar och bidra ute i samhället så mycket du kan. Alla uppmanas att gå ut och aktivt hålla folk borta från gatorna så att spridningen stannar. Man ska även undvika att bli berusad eftersom symptomen för berusning och Corona är väldigt snarlika och kan misstas för varandra.

Embedded content: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/Corona-6Pack.JPG

Här är en bild på människans för tillfället värsta fiende.